Sikker opbevaring, Gode råd

5 overraskende måder et sikringsskab kan forbedre din virksomheds bundlinje

Lækre, sorte tal på bunden. Og færre uforudsete udgifter, der kan true med at vælte budgettet. Lyder det som noget for din virksomhed? Så læs videre og få svaret på, hvordan en utraditionel metode kan forbedre din bundlinje på 5 konkrete måder. Løsningen? Noget så enkelt som et sikkerhedsskab.

 

Mange virksomheder spilder penge – uden at vide det

Alting koster. Især når man skal drive en forretning. Problemet er, at mange virksomheder slet ikke opdager, at de spilder penge. På at erstatte ting, der bliver væk i hverdagen (eller som bliver stjålet). På arbejdstid, der går med at lede efter det forsvundne stik til computeren eller på at udskifte computere, fordi en medarbejder har glemt den i bussen.

Sådan kan et sikringsskab forbedre din bundlinje

Det lyder umiddelbart måske som et smart sælgertrick, at en investering vil kunne spare din virksomhed for penge. Men det er faktisk bare sund fornuft. For selvom den første investering er en udgift, vil du med stor sandsynlighed opleve, at den bliver tjent hjem igen – og herefter vil være med til at spare virksomheden for mere på den lange bane.

1. Mindre risiko for tyveri og indbrud

Okay – vi starter med det mindst overraskende. Men hvis du ikke selv har stået i situationen, er du måske ikke klar over, hvor meget et indbrud faktisk kan koste din virksomhed.

Men et sikringsskab gør det langt sværere for tyven at komme ind til jeres ting. Og det øger chancen for, at han bliver grebet på fersk gerning, fordi vagterne når frem i tide. Eller for, at han helt dropper idéen.

Så du sparer udgifterne til nyt udstyr og reparation af smadrede vinduer.

Du kunne også være interesseret i:

Sikringsskab

SG Safe
Læs mere

Computerskab

SG LaptopSafe
Læs mere

Nøgleskab

Flere
Læs mere

Batteriskab

ION-charge 90
Læs mere

2. Meget mindre spildtid i hverdagen

Tid er penge. Eller i hvert fald noget, der ligner. Hvor meget arbejdstid bruger du og dine kolleger på at rode med opladeren, når I møder ind – før I kan begynde at arbejde?

Måske kun 5 minutter. Måske en del mere. Men i et sikringsskab kan du oplade udstyret, mens det er i skabet – uden du skal røre en finger. Så det altid er klart til brug.

3. Bedre orden på tingene

Kan du nikke genkendende til: Småting, der skal erstattes i tide og utide. F.eks. strømforsyninger, der forsvinder som dug for solen (eller som bliver glemt derhjemme).

I de bedste sikringsskabe er opladeren monteret, så den aldrig bliver væk. Det betyder færre udgifter til nye strømforsyninger. Og flere penge til alt muligt andet.

 

4. Computeren holder længere i brug

Nu er vi nede i detaljerne. Men der er en pointe.

For når du bruger din computer hver dag, slider det på den. Sikringsskabe med laptophylder og filt sikrer, at den bliver opbevaret stabilt, og at den bliver skånet, når du tager den ind og ud af skabet. Derfor holder den længere i brug.

Og det betyder, at I ikke behøver købe nyt udstyr så tit.

5. Forsikringen dækker, hvis uheldet er ude

Den her er vigtig. For når du opbevarer it-udstyret i et forsikringsgodkendt skab, behøver du ikke spekulere på, om I kan få dækket skaderne, hvis I får indbrud. Fordi forsikringen med stor sandsynlighed dækker. Så I ikke selv skal punge ud til 12 splinternye computere.

Vil du forbedre din bundlinje med et sikringsskab?