Tyverisikring, Nyheder

Messeaktiviteter efterår 2018: Danish Security Fair og Skoleledernes Årsmøde

2018 har været et travlt år i SafeGroup, der blandt andet bød på førstegangsbesøg på Danish Security Fair samt det årligt tilbagevendende arrangement Skoleledernes Årsmøde, hvor vi også i år mødte mange af vores nuværende kunder til en hyggelig snak om løst og fast. Her får du derfor et ultrakort indblik i SafeGroups deltagelse i de to messer i efteråret 2018.

Danish Security Fair 29. - 30. august 2018

Sidst i august bød vi indenfor i SafeGroup-standen på Danish Security Fair i Fredericia. Danish Security Fair er en fagmesse for sikringsbranchen, som løber over to dage, hvor fagfolk og andre interesserede kan komme og se produkter og systemer til tyverisikring. Hos SafeGroup kunne man blandt andet se et stort udvalg af vores tyverimærkning samt de klassiske KC og MobilSafe sikkerhedsskabe til opbevaring af IT-udstyr.

 

Skoleledernes Årsmøde 1. - 2. november 2018

Skoleledernes Årsmøde blev i år afholdt i Odense d. 1. - 2. november. Temaet for SafeGroup-standen på årsmødet var 'Ro på'. Her kunne de besøgende få sig et velfortjent hvil i de to dertilindrettede lænestole, en kop kaffe samt gode tips og tricks til at få ro på i hverdagen. Derfor var SafeGroups messestand da også indrettet med de sikringsprodukter, vi oftest forhandler til skoler og andre uddannelsesinstitutioner; SG Lockers elevskabe, KC og MobilSafe computerskabe samt Mobilhotellet til opbevaring af mobiltelefoner i skoletiden.

 

Vil du høre mere om messen?