Sikker opbevaring

Mobilskab – den geniale løsning til mobilfrie skoledage

Skal du have elevernes fulde koncentration i undervisningen, og undgå ”mobilstøj” i timerne? Det kræver desværre oftest, at elevernes mobiltelefoner indsamles, inden timen begynder. Spørgsmålet er bare, hvordan mobilerne opbevares bedst muligt, mens du underviser. Se hvorfor mobilskabet er den bedste løsning her.

En mobilkasse yder hverken beskyttelse eller sikkerhed

Den nemme løsning til mobilopbevaring i skolen er en kasse, hvor eleverne lægger telefonerne ned i. Problemet er bare, at det nemt giver skader og ridser på mobilere.

Og hvad gør du med mobilerne, hvis du tager klassen med over i et andet lokale i en del af timen? Eller med ud på sportspladsen?

Tager du kassen med mobiler med jer, øger det yderligere risikoen for, at mobilerne beskadiges. Lader du omvendt kassen blive stående i klassen, bliver elevernes mobiltelefoner et nemt og attraktivt bytte for eventuelle tyve.

Løsningen er et aflåst og fastmonteret mobilskab

Vil du undgå den slags problematikker, er den eneste løsning et fastmonteret metalskab til mobilerne, der kan aflåses, hvis I forlader klassen.

Mobilskabet er nemlig det sikre og mere praktiske alternativ til at opbevare elevernes mobiler løst i en kasse eller skuffe. Med mobilerne låst forsvarligt inde, får du ikke alene mere koncentrerede elever og arbejdsro i timen. Du undgår også skader på de opbevarede mobiltelefoner, forhindrer tyveri og gør det muligt for eleverne at opbevare andre værdigenstande.

I skabet er der en hylde til hver elev. Hylden kan bruges både til at opbevare elevens mobil og eventuelt andre værdigenstande, som eleven måtte have med sig i skole.

 

Mobilskabe fra SafeGroup

Vælger du et mobilskab fra SafeGroup til opbevaring af elevernes mobiler i skoletiden, får du et skab med plads til 30 mobiltelefoner.

Skabet er produceret i en kraftig 0,7 mm stålplade, og designet til fastmontering på væggen. Skabet monteres bedst på en solid mur opført i mursten eller porrebeton. Monteringsskruerne sidder indvendigt i skabet, hvorfor det ikke er muligt at afmontere skabet med værktøj, når det er låst.

Mobilskabet er forberedt for en RUKO-cylinderlås, der kan sættes op til jeres låsesystem. Derved kan alle lærere anvende en eksisterende systemnøgle til aflåsning af mobilskabet. Det er også muligt at montere en kodelås eller anvende en hængelås i stedet – eller anskaffe et nøglesystem, der kun passer til skolens mobilskabe.

Det 19,7 kg tunge skab giver således en robust og nagelfast beskyttelse af elevernes mobiltelefoner og andre værdigenstande. Det er hverken nemt at bryde op eller lige til at løbe med, sådan som f.eks. en kasse-, skuffe- eller anden opbevaringsløsning vil være det.

Hos SafeGroup kaldes mobilskabet også for et Mobilhotel. Det fås som standard i gråt, men andre farver kan tilkøbes mod merpris. Det er også muligt at få mobilskabet i en gennemsigtig version med indkig til de enkelte rum i skabet.

Også praktisk til omklædningsrummet

Det er ikke kun i de traditionelle undervisningslokaler, at mobilskabet giver en praktisk og sikker opbevaring af elevernes smartphones. Også i skolens omklædningslokaler er mobilskabet den bedste løsning på opbevaringen af elevernes mobiler under gymnastikundervisningen.

Her kan eleverne aflevere deres mobiler inden omklædning, hvorefter skabet kan aflåses. Herefter ligger mobiler og andre værdigenstand trygt og sikkert bag lås og slå, mens undervisningen foregår. Efter gymnastiktimen kan læreren så låse skabet op igen, så eleverne kan få udleveret deres mobiler.

Tilsvarende kan mobilskabet give god mening i andre af skolens faglokaler. Her sikrer det også mobilerne mod f.eks. ridser, syre- eller slagskader under f.eks. fysik-, musik- eller sløjd-undervisningen.

Skal du bruge mobilskabe til din skole?