Sikker opbevaring, Nyheder

Sikringsskabe: Nye video-guides til nem fastgørelse

Står du selv og skal fastgøre et sikringsskab eller montere et nøgleskab på væggen? Så se SafeGroups nye video-guides med vores certificerede tekniker Henrik, som viser hvordan du nemt og korrekt fastgør og monterer. Med en korrekt fastgørelse undgår du, at indbrudstyven kan tage skabet og alle værdierne med sig.

Nem fastgørelse af sikringsskabe

Selvom denne historie om plejecenteret i Vollsmose efterhånden er 10 år gammel, er der stadig mange, som ikke har fastgjort deres sikringsskabe efter forskrifterne.

Har du et sikringsskab, der vejer under 1000 kg, bør det altid fastgøres til en stabil bygningsdel, f.eks. en væg eller gulvet. Det sikrer, at en potentiel indbrudstyv ikke uden videre kan fjerne hele skabet og al dets indhold.

I denne korte video herunder kan du se, hvordan det gøres. Hvis du ønsker at fastgøre et nøgleskab eller et computerskab med sikringsbeslag, så se vores andre nye video-guides.

Vil du have en hjælpende hånd?

På trods af de nye videoguides, der gør det nemt selv at fastgøre og montere nøgleskabe og computerskabe, kommer vi altid gerne og giver en hjælpende hånd.