Tyverimærkning, Nyheder

Synlig tyverimærkning med UV-funktion gør det lettere at stoppe tyven

Hvorfor skal vi give organiserede tyvebander frit spil til at begå indbrud og stjæle vores ejendele, når synlig tyverimærkning med UV-funktion gør det meget nemmere for politiet at stoppe dem?

Organiserede tyvebander har alt for let ved at stjæle værktøj, computere, tablets og andre værdigenstande. Og politiet har for svært ved at sigte dem for forbrydelserne.

For når tingene enten slet ikke er mærkede, eller er mærket på en måde, så det ikke umiddelbart kan ses, hvem den retmæssige ejer er, er det ikke muligt at knytte de stjålne effekter til et konkret indbrud. Og dermed har politiet ikke beviser nok til at tilbageholde de skyldige.

Synlig tyverimærkning med UV-funktion gør en forskel

Her er synlig tyverimærkning med UV-funktion en kæmpe hjælp for politiet. For dels lyser UV-effekten op, når politiet lyser ind i bilen med en UV-lygte. Og dels fremgår det tydeligt af tyverimærkningen, hvem ejeren er. Se selv på billederne og i videoen, hvor nemt det er at få øje på.

Det gør selv de mest opfindsomme bortforklaringer lette at feje at bordet. Særligt hvis det er til at se, at effekterne stammer fra et indbrud, som allerede er blevet anmeldt.

Med sikre beviser kan politiet anholde de skyldige med det samme – og har en meget bedre chance for at få dem dømt for indbruddet.

Frem for at være i tvivl om, hvem tingene tilhører, kan politiet også nemt identificere din arbejdsplads som den retmæssige ejer. Og så kan din virksomhed meget hurtigere få stjålne arbejdsredskaber og andet værdifuldt udstyr tilbage.

 

Sådan virker UV-funktionen i tyverimærkningen

Synlig tyverimærkning med UV-funktion er den samme, gode mærkningsløsning, som du kender. Bare med tilføjelse af den nye UV-funktion. Den gør mærkningen endnu mere effektiv og hjælper samtidig politiet i opklaringsarbejdet.

UV-funktionen gør det nemt for politiet at opdage stjålne effekter, og så er den svær at fjerne for tyven. Så selvom det skulle lykkes for en ihærdig indbrudstyv at fjerne den synlige mærkning ved at ødelægge overfladen på den stjålne genstand, sidder UV-funktionen tilbage.

Og den vil afsløre ham, når han forsøger at sælge tyvekosterne videre. Eller hvis politiet finder frem til ham inden, han når så langt.

Det nytter at bruge tyverimærkning!

Synlig tyverimærkning med UV-funktion gør dine værdier værdiløse for tyvene. For de bliver langt mere risikable at stjæle, når det er nemt for politiet – ikke kun i Danmark – at opdage dem og nemt at se, hvem tingene tilhører. Samtidig med, at de bliver næsten umulige at sælge videre.

Når risikoen for at blive snuppet på vej over grænsen med bilen fuld af sporbare tyvekoster er så meget større, lader den kloge tyv dine ting stå. For han er ude efter et nemt bytte, der ikke kan spores til et konkret indbrud.

Hjælper vi alle os selv, hinanden og politiet ved at bruge synlig tyverimærkning med UV, gør vi livet surt for de internationale tyvebander. Og tænk på, hvor dejligt det ville være hver dag at kunne møde på arbejde og være sikker på, at dine ejendele er der, hvor du efterlod dem i går.

 

Bestil din egen tyverimærkning med UV-funktion hos SafeGroup

Vil du også gøre det nemmere for politiet at stoppe gerningsmændene og gøre dine værdier værdiløse for tyvene? Så kan du bestille en af vores stærke mærkningsløsninger med den nye UV-funktion i dag.

Vælg f.eks. den smarte LogoMark, som tager under tre minutter at montere. Eller den ekstremt holdbare ToolMark til mærkning af værktøj eller it-udstyr. Eller hvad med iMark, som har indbygget, skjult sladrehank, hvis nogen skulle forsøge at fjerne tyverimærket.

Se de mange muligheder for tyverimærkning fra SafeGroup her – og bestil en skræddersyet løsning med UV-funktion til din virksomhed i dag.

For ingen bør finde sig i af få sine ting stjålet!