Case, Tyverimærkning

Tyverimærkning sikrer både Tonnis værktøj og bundlinjen

Du har sikkert hørt om det fra andre – eller måske endda prøvet det selv: At møde op på byggepladsen eller komme ud til varevognen og se, at alt værktøj er blevet stjålet i nattens løb. Det skaber store ekstraudgifter for håndværkerne i tabt arbejdsfortjeneste og overarbejde – udgifter som forsikringen ikke dækker. Det skete for Tonni Jensen.

Tonni fik stjålet for 500.000 kr.

Tonni Jensen fra TJLcon har sammenlagt fået stjålet for over 500.000 kr. værktøj og andet udstyr fra firmaets varebiler og på byggepladsen. Hør ham fortælle om, hvordan TJLcon løste problemet med EtchMark tyverimærkning og om, hvordan mærkningen nu hjælper ham med at holde styr på firmaets værktøj i hverdagen:

Mere effektivt end en klat maling

Tonni Jensen valgte at mærke sit værktøj med EtchMark, der er en kemisk gravering med UV-sporstof. Fordelen ved EtchMark er, at mærkningen er permanent, fordi den graverer ned i overfladen på værdigenstanden. Selv hvis den synlige mærkning slides af, vil sporstoffet stadig lyse op under UV-lys, så politiet kan se, hvem det tilhører. Og samtidig gør det værktøjet stort set umuligt at afsætte!

Mange håndværkere tror fejlagtigt, at en klat maling på værktøjet er en god metode til ejermærkning. Men malingen kan nemt slides af, eller det kan vise sig, at andre håndværkere på byggepladsen bruger samme farve maling.

Derfor er EtchMark tyverimærkning, som du kan bestille et gratis prøvesæt af herover, en langt mere effektiv løsning. Som Tonni viser i videoen, vil firmaets navn komme til at fremstå klart og tydeligt på hvert eneste stykke værktøj. Som supplement kan du bruge LabelMark-etikker til at farvekode og nummerere udstyret, så det er nemt at se, i hvilken bil værktøjet hører til.

 

Forsikringen dækker ikke alle udgifter ved tyveri

For mange håndværkere vil tyveri af udstyr ikke alene betyde ekstra papirarbejde til forsikringsdokumentation eller besvær med at anskaffe nyt udstyr. Tyveri betyder også, at dit byggeprojekt bliver forsinket, eller at du må aflyse aftalen med en kunde.

Og her slutter udfordringerne desværre ikke. For ofte vil tyveri af værktøj og materiel også gribe ind i planlægningen af de næste mange ugers arbejde. Specialværktøj kan ikke altid bestilles hjem fra dag til dag, og større maskiner er der oftest endnu længere leveringstid på.

Leje af både værktøj og maskinel kan koste firmaet dyrt i det lange løb. Det ender også tit med, at du må bede de ansatte om at arbejde over, for at I kan indhente det tabte og aflevere projektet til tiden. Alt sammen udgifter, som forsikringen ikke dækker, og som går direkte fra dit overskud, både på det enkelte byggeprojekt og på din bundlinje!

Tyverimærkning sikrer både værktøj og bundlinje

Tyverimærkning er den bedste metode, hvis du vil reducere risikoen for tyveri af værktøj fra biler og byggepladser. Mærkning gør ikke alene arbejdsdagen mere overskuelig, fordi det er nemt at se, hvem der ejer boremaskinen, eller i hvilken varevogn el-værktøjet hører hjemme.

Effektiv tyverimærkning sikrer samtidig din bundlinje, fordi dit værktøj forbliver dit, og du altid kan få noget fra hånden.

Vil du sikre værktøjet imod tyven?