Stop tyven og aflevér dit byggeprojekt til tiden!

Effektiv tyverimærkning med permanent, kemisk mærkningspasta gør dit værktøj, dine maskiner og andet materiel mindre interessant at stjæle. Samtidig kan du bruge mærkningen til at holde styr på alt jeres udstyr, så det kommer med i de rigtige biler, når arbejdsdagen er omme. Få et gratis, uforpligtende prøvesæt med mærkningspasta og logo-skabelon og oplev, hvor nemt det er!

Du forpligter dig ikke til efterfølgende køb, ligesom vi ikke videregiver dine kontaktinformationer til andre. Vi tillader os kun at sende dig nogle opfølgende mails om tyverimærkning, fysisk sikring og sikker opbevaring, ligesom vi kontakter dig, for at høre om du har spørgsmål til det tilsendte prøvesæt.

Derfor skal du tyverimærke værktøj og maskiner!

Se her, hvordan TJL Con effektivt sikrede deres værktøj med en permanent tyverimærkning, efter de fik stjålet værktøj for over 500.000 kroner fra deres biler og containere.

Safegroup – det sikre valg

SafeGroup reducerer indbrud og tyverier, så arbejdsroen kan bevares, og aftaler og deadlines kan overholdes. Vi har udviklet, produceret og solgt tyverimærkning og mekanisk sikring af vitale arbejdsredskaber og andre værdigenstande i mere end 30 år – og kan også levere den helt rigtige løsning til din virksomhed.