Om os

30 års erfaring med tyverisikring

Siden 1985 har SafeGroup hjulpet offentlige og private virksomheder og institutioner i hele Danmark med tyverimærkning, sikkerhedsskabe og mekanisk sikring af IT-udstyr, værktøj, møbler, kunstværker og andre værdier. Med mere end 30 års erfaring inden for udvikling, produktion og salg af produkter til tyverisikring, er SafeGroup en af sikringsbranchens mest erfarne aktører.

 

SafeGroup skaber arbejdsro

Tyveri og indbrud kan have katastrofale konsekvenser for den berørte virksomhed, skole eller institution. Et indbrud er ofte lig med store udgifter til erstatning af inventar, og samtidig følger besværet med anmeldelse til forsikring og politi. Tyveri og indbrud ødelægger arbejdsrytmen og betyder ofte, at de ansatte ikke kan få noget fra hånden på grund af manglende værktøj, computere eller andre arbejdsredskaber. Og dét kan ses på bundlinjen.

SafeGroup hjælper med at nedbringe indbrud og tyveri på danske arbejdspladser, så arbejdsroen bevares. Hverdagen bliver langt nemmere, når du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt computeren nu også står der i morgen, eller om eleverne har husket at oplade deres tablets til undervisningen. Dét giver dig ro til at fokusere på de ting, der er vigtige.

 

Rådgivning i øjenhøjde

Uanset om du er en del af en lille eller stor arbejdsplads, sætter SafeGroup en ære i at yde personlig rådgivning i øjenhøjde med kunden – dig. Det er nemlig vores erfaring, at det bedste resultat sikres, når vi mødes ansigt til ansigt. Den personlige dialog skaber grobund for det bedste samarbejde og betyder, at du får en skræddersyet løsning, der passer til lige netop dig og din arbejdsplads.

Certificeringer & Samarbejdspartnere

SafeGroup er ISO 9001: 2015-certificeret. Det betyder blandt andet, at vi tilbyder certificeret installation af sikkerhedsskabe. Du kan få mere at vide om vores certificeringer og samarbejdspartnere ved at trykke på ikonerne.

Vil du vide mere om SafeGroup, vores certificeringer eller har du brug for rådgivning om en sikringsløsning? Så kontakt os i dag for en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Kontakt os

Vores kunder

Klik og læs hvordan vi har hjulpet nogle af vores kunder.