Vores Mission

Ingen skal finde sig i at få stjålet deres ting. Derfor er det SafeGroups mission at bekæmpe tyveri, så vores kunder får en tryggere og mere organiseret arbejdsdag.

INGEN SKAL FINDE SIG I AT FÅ STJÅLET DERES TING

Mange har ikke sikret deres ejendele godt nok imod tyveri. Men det opdager de først, når de har haft indbrud. Det har store økonomiske konsekvenser, skaber utryghed og gør det svært at overholde vigtige aftaler.

Men ingen skal finde sig i at få stjålet deres ting!

Derfor udvikler SafeGroup funktionelle sikringsløsninger, som gør det svært og risikabelt for tyvene at stjæle dine ting. Det giver større tryghed i hverdagen og sikrer samtidig, at der er fuldstændig styr på computere, værktøj og andre værdigenstande, fordi alting har en plads, hvor det hører til.

Så kan du tage hjem fra arbejde med ro i maven og møde ind igen næste morgen med større sikkerhed for, at arbejdsdagen kommer til at forløbe planmæssigt.

For ved at passe bedre på vores ting, bekæmper vi kriminaliteten og skaber en tryggere hverdag.

Vil du vide mere om SafeGroup, vores certificeringer eller har du brug for rådgivning om en sikringsløsning? Så kontakt os i dag.

30 ÅR I SIKRINGSBRANCHEN

Siden 1985 har SafeGroup hjulpet offentlige og private virksomheder og institutioner i hele Danmark med tyverimærkning, sikkerhedsskabe og mekanisk sikring af it-udstyr, værktøj, og andre værdigenstande.

Uanset om du er en del af en lille eller stor arbejdsplads, sætter SafeGroup en ære i at yde personlig rådgivning i øjenhøjde med kunden – dig.

Den personlige dialog skaber grobund for det bedste samarbejde og sikrer, at du får en løsning, der passer til lige netop din arbejdsplads.

VORES KUNDER

Her kan du se nogle af vores kunder. Læs de gode historier på referencesiden.