Læs de gode historier her

Læs hvad nogle af vores kunder har sagt om SafeGroup og om vores produkter. Du kan også finde flere referencer og kunde-cases på bloggen.

Eleverne er blevet trygge ved at aflevere mobilen

Før vi fik mobilhoteller, brugte vi plastikkasser til opbevaring af elevernes telefoner. Udfordringen var dog, at eleverne havde svært ved at aflevere mobilen. De var bange for, at den blev taget af andre elever eller blev beskadiget, når telefonerne blev lagt i kassen. Desuden var læreren bekymret for f.eks. at tabe kassen.

Nu er eleverne trygge ved at aflevere mobilen. Det er hurtigt blevet til ’plejer’. En anden positiv ændring er, at lærerne ikke længere har ansvaret for telefonerne. Det giver også en større sikkerhed, at de er låst inde. Samtidig er systemet ens i alle klasser, og lærerne kan bruge den samme nøgle som til dørene.

Vi var først i tvivl om, eleverne rent faktisk ville slippe deres telefoner – og om skabene var af ordentlig kvalitet. Men begge dele har vist sig ikke at være noget problem.

Derfor vil jeg anbefale mobilhotellerne til andre skoler, der står med samme udfordring. Hos os har det været en bragende succes.

Anne-Cecilie Winther, Skoleleder

Højmeskolen
Læs

Vi har ikke fået stjålet noget, siden vi begyndte at bruge mærkning

Vi bruger SafeGroups tyverimærker – både ToolMark og iMark – til at mærke vores bærbare og stationære computere, projektorer, computerskærme og mobiltelefoner. Vi bruger tyverimærkerne som forebyggelse, og vi har ikke fået stjålet noget, siden vi begyndte at bruge mærkerne. Mærkerne er rigtig nemme at montere på vores produkter – specielt iMark, som er den nye, flade type – og de sidder pænt, men også godt fast.

Det er nemt at genbestille mærkerne med den fortløbende nummerserie, og det var også nemt at få skiftet mærkningen til vores nye navn og logo. Hos SafeGroup har vi gennem årene altid fået god og konstruktiv rådgivning.

Bjarne Langkilde, IT-admin.

Verdo
Læs

Nu er eleverne langt mere koncentrerede og sociale i skoletiden

Før vi fik mobilhoteller, var elevernes opmærksomhed ofte rettet mod telefonen i lommen frem for undervisningen. Desuden var personalet bekymret for at stå med ansvaret, når telefonerne ikke var låst inde.

Nu er eleverne langt mere koncentrerede i timerne. Samtidig er de blevet mere sociale i pauserne. Det bedste ved mobilhotellerne er dog, at de giver ro i maven, fordi elevernes telefoner er opbevaret sikkert i skoletiden.

En anden fordel er, at vi har fået gang i snakken om at være til stede i nuet – og at man ikke altid behøver gemme sig bag skærmen.

Før vi investerede i mobilhotellerne, var vi i tvivl om skabenes kvalitet. Men ved en demonstration, hvor vi fik lov at ”mærke” på skabene, blev den tvivl manet til jorden.

Jeg vil anbefale mobilhoteller til alle skoler, som ønsker, at eleverne skal være mere til stede i dagligdagen. Det giver den enkelte elev meget bedre mulighed for at fordybe sig i det faglige stof.

Martin Hyldgaard Larsen, Skoleleder

Nørrevangsskolen
Læs

Med DotMark undgår Sorø Kommune besværlig registrering

Tidligere har vi brugt DNA-mærkning, hvor alle assets skulle oprettes i en global database, som skulle vedligeholdes. Til stort besvær.

Nu har vi en fantastisk løsning, hvor vores kontaktoplysninger er skrevet ind i de små ”DNA”-pletter. Ingen registrering af udstyr samtidig med, at vi opnår fordelen ved at udstyret kan finde hjem, hvis det skulle blive stjålet.

Vi har kombineret løsningen med et custom-fremstillet advarselsskilt, som anvendes til afskrækkende effekt. Alt i alt en god, sikker og prisbillig løsning! Tusind tak til SafeGroup for professionel, hurtig og yderst kompetent sparring.

Emil Nygaard, IT-driftsansvarlig

Sorø Kommune
Læs

Markant fald i tyveri af it-udstyr i Randers Kommune

Jeg kan bestemt konkludere, at der har været fald i tyveri af IT-udstyr i de institutioner i Randers Kommune, hvor de nævnte sikringsskabe er monteret. Som en vigtig del af Randers Kommunes risikoarbejde, set i forhold til tyveri af IT-udstyr, anbefaler forsikringskontoret alle enheder i kommunen at få installeret et sikringsskab til IT-udstyr.

Anja Bruun Christensen

Forsikringskontoret, Randers Kommune
Læs

Nu mister Tirsdalens Skole ikke længere strømforsyninger og computere

I starten af sommerferien fik vi installeret 14 computerskabe til sikker og forsvarlig opbevaring af vores undervisningscomputere. Formålet med indkøbet af skabene var (udover det sikkerhedsmæssige) at undgå at miste udstyr, f.eks. strømforsyninger og computere, som vi ellers oplevede.

Skabene har allerede hjulpet os med at nedbringe svindet, fordi hver computer har en fast plads. Og så er strømforsyninger beskyttet bagerst i skabet, mens ledningerne er fastgjort til de enkelte computere.

Vi er desuden glade for SafeGrops arbejde i forbindelse med levering og installering af skabene. De rette personer fik en god instruktion i skabenes funktion – og der blev endda ryddet pænt op og støvsuget.

Lars Højholdt Adamsen, Viceskoleleder

Tirsdalens Skole
Læs

Ejermærkning sparer penge på svindkontoen

Vi har brugt ToolMark tyverimærkning fra SafeGroup i mange år. Ud over den gode præventive effekt, som en synlig mærkning har over for en eventuel tyv, hjælper den os også i arbejdsdagen med at identificere vores værktøj fra andre håndværkeres.

Vi har helt sikkert sparet mange penge på svindkontoen igennem årene, og især batterier til vores værktøj er forblevet vores, efter vi er begyndt at mærke. Vi bestiller ToolMark med et unikt løbenummer, som hjælper med at holde styr på alle medarbejderes værktøj.

Deleuran El ApS

Peter Møller, Indehaver
Læs

Sølystskolen var ikke i tvivl om SG Lockers elevskabe

Efter præsentationen af skabene fra SafeGroup var vi ikke i tvivl om, at det var netop de skabe, vi skulle have. Skabene har en meget stabil låge, en fleksibel lås, god indretning med hylder og strøm, og så sikrer den skrå top, at den øverste del af skabet ikke bliver et opmagasineringssted.

Gitte Hauge Hansen, Admin. leder

Sølystskolen
Læs

Godkendte sikringsskabe giver et godt arbejdsmiljø

I Varde Kommune har vi som led i vores cellesikring valgt at opsætte høje og godkendte sikringsskabe med kodetastatur. Skabets højde giver et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne betjener skabet og indholdet stående, hvilket betyder, at skabene rent faktisk bliver brugt som et skab og ikke kun som et sikringsskab.

For os er trin ét i forebyggelsen altid den taktiske sikring – det vil sige: lås tingene inde og mærk dem. Det er vores klare opfattelse, at det har en bedre præventiv effekt end at sætte en ”alarm på en papkasse”, som vi ser andre steder.

Vi opbygger forebyggelsen efter sikringslag afhængig af omstændighederne, og her er sikringssskabene fra bl.a. SafeGroup et af tiltagene fra værktøjskassen, som vi er ret konsekvente med.

Jesper Lærke, Risikostyrings- og forsikringskonsulent

Varde Kommune
Læs

Vi burde have købt sådan et skab for mange år siden!

Vi er meget glade for skabet, både til opbevaring af it-udstyr, men også til personfølsomme dokumenter, købekort m.m. Vi burde have købt sådan et skab for mange år siden!

Sine Junge, pædagogisk leder

Tumlehøjen
Læs

Tyveknægtene fik intet med sig

Vi har for nylig købt iMac sikringsbeslag af jer til tyverisikring af vores iMacs. Der har været det første indbrud i et undervisningslokale, hvor tre tyveknægte var inde for at stjæle. De fik dog intet med sig, selvom de har flået i computerne og været oppe på bordene for at sparke på beslagene, så vi er ovenud tilfredse med dem. Derfor har vi nu fået installeret sikringsbeslagene på hele skolen.

Thomas Grandjean Gleerup, Ejendomsservicemedarbejder

Dansk Medie- og Journalisthøjskole
Læs

Professionel samarbejdspartner, som finder individuelle løsninger

Ringkøbing-Skjern Kommunes samarbejde med SafeGroup går tilbage til kommunesammenlægningen i 2007. Her gav et stort indkøb af bærbare pc’er til de mindste skoleklasser anledning til, at kommunen fik fastlagt procedure for, hvordan institutionerne skal sikre deres værdier. Siden da har udviklingen og den stigende mængde af IT-udstyr på f.eks. skoler og i daginstitutioner gjort det nødvendigt hele tiden at have fokus på sikringen, både med mærker og sikringsskabe.

SafeGroup finder altid gode individuelle løsninger til den enkelte institutions udfordringer. SafeGroup er en meget professionel samarbejdspartner, som vi varmt kan anbefale. SafeGroup udviser stor fleksibilitet lige fra et behov opstår til levering og montering.

Lone Nielsen, Viden og Strategi

Ringkøbing-Skjern Kommune
Læs

Sikkerhedsskabet fik tyven til at give op

Torsdag kl. 22.33 går alarmen i det depot, hvor vores bærbare computere opbevares i to MobilSafe-skabe. Vagtselskabet kommer og konstaterer, at døren er brudt op, men at intet er stjålet, og dagen efter bliver døren repareret. Samme tid to dage senere går alarmen igen, og vagtselskabet besøger os endnu engang.

De konstaterer, at døren til depotet atter er brudt op, og at tyvene har forsøgt at bryde det ene af MobilSafe-skabene op. Det er dog ikke lykkedes for dem, og vi har derfor alle vores bærbare computere endnu.

Peter Bohn, Teknisk servicemedarbejder

Bakkegårdsskolen
Læs

Robuste elevskabe, der holder i længden

Vi valgte at få elevskabe på Kolding Realskole, fordi vi forlangte at eleverne skulle have deres egne bærbare computere med, og så var der nogle forsikringsmæssige forhold, som betød, at der skulle være mulighed for at låse computerne inde. Det betyder også, at det er skolen, der betaler skabene og giver det som en service til vores elever.

Elevskabene giver værdi, fordi vi rent faktisk kan få låst tingene inde, og det betyder meget for eleverne at have de her private rum. Elevskabene har også medført, at der lige pludselig ser mere ryddeligt ud inde i klassen, fordi eleverne har et sted at lægge deres ejendele. Kolding Realskole er en privat skole, og inden elever starter får de en rundvisning på skolen, så her er det rart at kunne fremvise klasselokaler, som ser pæne og ryddelige ud.

Grunden til at vi har valgt at bestille SG Lockers igen, er helt klart et spørgsmål om, at det er de eneste elevskabe vi har haft, som kan tåle at være på en skole, fordi de er robuste nok til det. Det er på grund af den ekstra forstærkning i lågerne.

Ved andre skabe har vi oplevet, at lågerne bøjer nemt og skabene bliver bulede, men SG Lockers holder fantastisk godt, og så ser forarbejdningen godt ud. SG Lockers adskiller sig fra andre typer elevskabe på grund af kvaliteten og holdbarheden.

Knud Faurby, Bygningsinspektør

Kolding Realskole
Læs

Mobilt sikkerhedsskab med de helt rigtige hjul

MobilSafe-skabene signalerer sikkerhed, de er meget robuste, og så er skabene enkle og uden en masse overflødigt udstyr, der kan gå i stykker med tiden. Vognene er gode at køre med, selv om de er tunge – så den pondus må jeg hellere give de helt rigtige hjul. Skabene bliver leveret med en god, kraftig lås og et robust vægmonteringsbeslag – og så til en fornuftig pris.

Freddy Fisker, Admin. leder

Kragelundskolen
Læs