mobilskab
SKU: 38036

Mobilhotel Classic

Mobilhotel Classic er det “originale” mobilhotel, der sikrer arbejdsroen i undervisningstiden og på vigtige møder. Den mest robuste mobilopbevaring til skoler og virksomheder.

  • Plads til  opbevaring af 30 mobiltelefoner og smartwatches
  • Leveres som standard uden nøglecylinder til eget låsesystem
  • Kan også leveres med RUKO-cylinder for separat låsesystem
  • Anbefales til undervisningslokalet, i værkstedet og på kontoret
  • Skaber en tryggere hverdag uden forstyrrelser fra telefonerne
Vælg lås

På lager

Support alle hverdage

Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 8.00 – 16.00 (fre. til 15.00)

2 – 5 dages leveringstid

Gælder for lagervarer og andre standardydelser

Kunderabatter

Opret en gratis brugerkonto og opnå kunderabatter

Sikker handel

Sikker betaling med kreditkort eller faktura

Er du i tvivl om noget?

Så kontakt Brian i dag. Han er sikringskonsulent med mere end 20 års erfaring inden for tyveri- og brandsikring. Han sidder klar til at svare på dine spørgsmål på telefon eller mail.

Specifikationer
Kapacitet

30 telefoner og smartwatches

Udvendige mål (HxBxD)

752x594x200 mm

Indvendige mål (HxBxD)

50x160x175 mm (pr. rum)

Farve

RAL 7021 (sortgrå)

Konstruktion

0,7 mm stål

Vægt

19,7 kg

Låge

forstærket 1/1 dobbelt pladelåge

Standardlås

leveres uden nøglecylinder

Beskrivelse

Slip af med “mobilstøj” og få mere nærvær

Mobilhotellet er et skab, hvor elever og medarbejdere kan få opbevaret deres mobiltelefoner og Smartwatches på en sikker og forsvarlig måde. Samtidig undgår du gener fra “mobilstøj” i undervisningstiden, under vigtige møder eller ude i værkstedet på grund af distraherende telefoner.

I skole- og arbejdstiden kan mobiltelefonen være en stor distraktion. Den er svær at holde i lommen eller tasken, og samtidig kan den bevirke, at skolens elever f.eks. bruger mindre tid med hinanden i frikvartererne.

Derfor har mange skoler og arbejdspladser indført mobilfrihed. Men det er ikke altid nemt at kontrollere, om alle elever nu har lagt mobilen i tasken, eller om medarbejderne nu igen står og scroller på Instagram ude i produktionen.

 

Tyverisikker opbevaring af mobiltelefoner

Mobilhotellet er et solidt stålskab med plads til 30 mobiltelefoner. Det betyder, at skabet har en praktisk funktion i hverdagen, og samtidig er det tyverisikkert.

Du kan også få Mobilhotellet i en transparent version med smart indkast, der gør det ekstra nemt at deponere telefonerne.

Desuden anbefales det altid at fastgøre mobilskabet til en væg, så eventuelle tyveknægte ikke kan løfte skabet ned og løbe med alle telefonerne på én gang. Det 19,7 kg tunge skab giver således en robust og nagelfast beskyttelse af mobiltelefonerne og er hverken nemt at bryde op eller lige til at løbe med.

Skabet er forberedt til RUKO-cylinder, så du kan bruge en eksisterende systemnøgle til aflåsning, men kan også fås med nøglesystem, der kun passer til Mobilhotellet.

 

Er en “mobilkasse” ikke nok?

Mange skoler har valgt den nemme løsning, hvor eleverne lægger deres mobiler i en plastikkasse ved undervisningens start. Problemet er blot, at det nemt giver skader og ridser på elevernes mobiler.

Og mobilkassen kan være irriterende at slæbe med over i et andet lokale eller med ud på idrætsbanen. Samtidig kræver dét at opbevare telefoner i en kasse, at nogen holder øje med den hele tiden.

Bliver kassen derimod stående i klasseværelset, bliver elevernes mobiltelefoner et nemt og attraktivt bytte for eventuelle tyve, som det er set på flere skoler.

 

Mobilskabet kan forhindre krænkende billeder

Flere skoler har også oplevet problemer, når mobiltelefonen inviteres med ind i omklædningsrummet. Her kan lærere ikke kontrollere brugen af mobilerne, og det kan skabe problemer, hvor elever enten med overlæg eller ubevidst er kommet til at dele krænkende billeder af andre på sociale medier eller i deres omgangskreds.

Her kan mobilhotellet være en stor hjælp og sikre, at eleverne har deres privatliv i fred. Samtidig kan krænkende billeder ikke bruges til mobning.

 

Gør hverdagen tryggere med et Mobilhotel

Mobilfrie skole- eller arbejdsdage kræver, at du tænker tyverisikker opbevaring med ind i hverdagen.

Uden et mobilskab som Mobilhotellet skal elever måske rende ind og ud af kontoret dagen igennem for at aflevere mobiler eller få dem tilbage igen. Og der kan opstå sure miner blandt elever og forældre, når telefonerne bliver ridsede eller går i stykker. Eller de ansatte på din arbejdsplads bryder sig ikke om at opbevare deres telefoner på et åbent kontor, hvor der kommer mange forskellige mennesker i løbet af en dag.

Med et mobilskab, er det derimod nemt og enkelt at lægge mobilen på hylden, når skole- eller arbejdsdagen går i gang. Det sikrer en tryg og praktisk hverdag uden unødig “mobilstøj”.

Ønsker du at se et bredere udvalg, så find alle mobilhoteller- og skabe her.