MontBlanc
0
No products in the cart.

Det siger vores kunder

Referencer

Hos SafeGroup har vi mange forskellige kunder fra mange forskellige erhverv. Her kan du læse, hvad nogle af vores kunder har sagt om os og om vores produkter.

Bjarne Langkilde

IT-admin. hos Verdo

iMARK

Tyverimærkning, der holder de langfingrede væk

“Vi bruger SafeGroups tyverimærker – både ToolMark og iMark – til at mærke vores bærbare og stationære computere, projektorer, computerskærme og mobiltelefoner. Vi bruger tyverimærkerne som forebyggelse, og vi har ikke fået stjålet noget, siden vi begyndte at bruge mærkerne.

Mærkerne er rigtig nemme at montere på vores produkter – specielt iMark, som er den nye flade type – og de sidder pænt, men også godt fast. Det er nemt at genbestille mærkerne med det fortløbende nummerserie, og det var også nemt at få skiftet mærkningen til vores nye navn og logo.

Hos SafeGroup har vi gennem årene altid fået god og konstruktiv rådgivning.”

 Peter Bohn,

Bakkegårdsskolen i TrigeMOBILSAFE

Sikkerhedsskabet fik tyven til at give op  

“Torsdag kl. 22.33 går alarmen i det depot, hvor vores bærbare computere opbevares i to MobilSafe-skabe. Vagtselskabet kommer og konstaterer, at døren er brudt op, men at intet er stjålet, og dagen efter bliver døren repareret.

Samme tid to dage senere går alarmen igen, og vagtselskabet besøger os endnu engang. De konstaterer, at døren til depotet er brudt op, og at tyve har forsøgt at bryde det ene af MobilSafe-skabene op. Det er dog ikke lykkedes for dem, og vi har derfor alle vores bærbare computere endnu.”

produkt3
Martinsen-1
Forside1

Gitte Hauge Hansen

Admin. leder på Sølystskolen i Egå

SG-LOCKER

Skabe lige efter Sølystskolens hoved

Sølystskolen i Egå opfordrer deres ældste elever til at bruge egne computere i undervisningen. Eleverne har derfor brug for et sted, hvor computerne kan opbevares på en sikker og forsvarlig måde.

Elevrådet på skolen har gennem flere år ønsket, at skolen skulle have skabe, hvor eleverne kunne opbevare deres tasker, jakker og værdigenstande, og hvor computeren og mobiltelefonen kunne blive opladet i løbet af dagen.
 SafeGroup fandt en løsning på Sølystskolens ønsker og leverede 232 rum af typen SG-LOCKER.

”Efter præsentationen af skabene fra SafeGroup var vi ikke i tvivl om, at det var netop de skabe, vi skulle have. Skabene har en meget stabil låge, en fleksibel lås, god indretning med hylder og strøm, og så sikre den skrå top, at den øverste del af skabet ikke bliver et opmagasineringssted.”

Peter Møller

Indehaver Deleuran El ApS

TOOLMARK

Præventiv effekt af tyverimærkning

“Vi har brugt ToolMark tyverimærkning fra SafeGroup i mange år. Ud over den gode præventive effekt en synlig mærkning har overfor en eventuel tyv, hjælper den os også i arbejdsdagen med at identificere vores værktøj fra andre håndværkeres.

Vi har helt sikkert i gennem årene sparet mange penge på svindkontoen, og især batterier til vores værktøj er forblevet vores, efter vi er begyndt at mærke. Vi bestiller ToolMark med et unikt løbenummer, som hjælper mig med at holde styr på alle medarbejderes værktøj”.

SG-Lcoker-2016-3
SG-Lcoker-2016
Kamera1-1

Knud Faurby

Kolding Realskole

SG-LOCKER

SG Lockers: robuste og trygge

”Vi valgte at få elevskabe på Kolding Realskole, fordi vi forlangte at eleverne skulle have deres egne bærbare computere med, og så var der nogle forsikringsmæssige forhold, som betød, at der skulle være mulighed for at låse computerne inde. Det betyder også, at det er skolen, der betaler skabene og giver det som en service til vores elever.

Elevskabene giver værdi, fordi vi rent faktisk kan få låst tingene inde, og det betyder meget for eleverne at have de her private rum.

Elevskabene har også medført, at der lige pludselig ser mere ryddeligt ud inde i klassen, fordi eleverne har et sted at lægge deres ejendele. Kolding Realskole er en privat skole, og inden elever starter på vores skole, så får de en rundvisning på skolen, og her er det rart at kunne fremvise klasselokaler, som ser pæne og ryddelige ud.

Grunden til at vi har valgt at bestille SG Lockers igen, er helt klart et spørgsmål om, at det er de eneste elevskabe vi har haft, som kan tåle at være på en skole, fordi de er robuste nok til det. Det er på grund af den ekstra forstærkning i lågerne.

Ved andre skabe har vi oplevet at lågerne bøjer nemt og skabene bliver bulede, men SG Lockers holder fantastisk godt, og så ser forarbejdningen godt ud. SG Lockers adskiller sig fra andre typer elevskabe på grund af kvaliteten og holdbarheden.”

Freddy Fisker

Administrerende leder, Kragelundskolen 

MOBILSAFE

Skabet, der bare fungerer

“MobilSafe-skabene signalerer sikkerhed, og at de er meget robuste, og så er skabene enkle og uden en masse overflødigt udstyr, der kan gå i stykker med tiden.

Vognene er gode at køre med, selv om de er tunge – så den pondus må jeg heller give de helt rigtige hjul. Skabene bliver leveret med en god, kraftig lås og et robust vægmonteringsbeslag – og så til en fornuftig pris.”