ejermærket værktøj
SKU: 31010

ToolMark tyverimærkning

ToolMark er den mest slidstærke mærkning på markedet. Særligt udviklet til værktøj og andet udstyr, du anvender dagligt.

  • Forebygger tyveri og gør det nemt at holde styr på tingene
  • Akrylskilt, der er ekstremt slidstærkt og svært at fjerne
  • Forskellige farver til nem organisering af firmaets udstyr
  • Inklusive ny UV-lim, der hjælper med at forhindre hæleri
  • Vi kontakter dig med en korrektur på din nye mærkning
Vedhæft dit logo her

Fra DKK 1.295,00 ekskl. moms

Support alle hverdage

Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 8.00 – 16.00 (fre. til 15.00)

2 – 5 dages leveringstid

Gælder for lagervarer og andre standardydelser

Kunderabatter

Opret en gratis brugerkonto og opnå kunderabatter

Sikker handel

Sikker betaling med kreditkort eller faktura

Er du i tvivl om noget?

Så kontakt Brian i dag. Han er sikringskonsulent med mere end 20 års erfaring inden for tyveri- og brandsikring. Han sidder klar til at svare på dine spørgsmål på telefon eller mail.

Specifikationer
Anvendelse

værktøj, it-udstyr, inventar og andet materiel

Mærkningstype

hæftende

Materiale

akrylplast

Antal

50, 100, 250, 500

Størrelse (mm)

XS: 10×30, S: 15×35, M: 18×55, L: 25×50

Farve

Blå, Gul, Rød, Sort, Sølv

Løbenummer

efter ønske

Stregkode/QR-kode

efter ønske

Tilbehør

vejledning, monteringsskabeloner, UV-lim, forbrugsstoffer

Beskrivelse

Svær at fjerne, uden det efterlader spor

ToolMark tyverimærkning fra SafeGroup er en yderst slidstærk mærkningsløsning, som er særlig velegnet til IT-udstyr, værktøj og andet materiel, der bruges dagligt. Mærkningen er til gengæld særdeles svær at fjerne og sikrer dermed effektivt dit udstyr imod tyveri og hæleri.

ToolMark tyverimærkning består af et lasergraveret skilt i en særligt kraftig akrylplast, som monteres med hurtighærdende lim. Limen ”svejser” så at sige akrylskiltet fast til overfladen på det udstyr, du sætter den på. Det gør det meget vanskelig at fjerne mærkningen uden brug af værktøj.

Samtidig knækker ToolMark akrylskiltet i små stykker, så snart nogen forsøger at fjerne det med f.eks. en skruetrækker. Det gør det endnu sværere at fjerne mærkningen, og øger de skader, som udstyret ender med at få. Det betyder, at tyven vil have vanskeligt ved at sælge udstyret videre, fordi de færreste vil købe beskadiget værktøj eller IT-udstyr.

 

Hold styr på tingene og undgå svind

Udover at fungere som en særdeles holdbar tyverimærkning, er ToolMark særligt velegnet til registrering og til at holde styr på tingene i hverdagen. Derfor kan ToolMark både signalere et tydeligt tilhørsforhold samt bruges til at holde styr på og organisere service, vedligehold og drift af de mærkede effekter.

Vælger du også at bruge ToolMark til registrering og asset management af f.eks. it-udstyr, har du mulighed for at få fortløbende nummerering, eller du kan genbruge jeres eksisterende registrering af de mærkede effekter – f.eks. den bærbare computers betegnelse i jeres Active Directory. Det gør det nemt at holde styr på jeres effekter samt sikre, at I får foretaget vedligehold, service og opdatering af de rigtige effekter.

ToolMark tyverimærkning er også særligt velegnet til at begrænse svind af udstyr på f.eks. byggepladser, fordi der aldrig er nogen tvivl om, hvem udstyret tilhører.

Bundfarven på ToolMark-skiltene kan f.eks. bruges til at signalere tilhørsforhold. F.eks. kan farven på mærkningen signalere, hvilken af jeres servicevogne værktøjet hører til i. Det sparer tid i en travl hverdag, hvor der skal være styr på tingene.