Om SafeGroup

SafeGroup er et sikringsfirma. Vi hjælper dig med at sætte ind, før skaden sker. Lær os bedre at kende her.

Et enkelt indbrud kan have store økonomiske konsekvenser

Mange har ikke sikret sig godt nok imod tyveri og brand – men det opdager de først, når skaden er sket. Når alle skolens iPads er væk, eller når kontoret er gået op i røg.

Det er dyrt at erstatte stjålet udstyr og udbedre skader på materiel og bygninger. Desuden skaber det utryghed og får arbejdsdagens rutiner til at køre af sporet. Det koster vores samfund store summer.

Kontakt os

Derfor er det vores mission at bekæmpe tyveri og brand

Vi hjælper skoler, virksomheder og offentlige institutioner med at undgå tyveri og forebygge brand. Vores sikringsløsninger gør det risikabelt for tyven at stjæle dine ting og reducerer risikoen for, at en brand opstår.

Det betyder, at du kan tage hjem fra arbejde med ro i maven – og møde ind næste morgen med større vished for, at arbejdsdagen kommer til at forløbe planmæssigt.

Kontakt os
mærkning på værktøj

Mere end 35 år i sikringsbranchen

sikringsskab fra safegroup

Tyveri og brand kan hurtigt sætte arbejdsdagen over styr. Det koster hvert år vores samfund store summer i tabt arbejdstid, erstatning af udstyr og udbedring af skader.

Derfor hjælper SafeGroup skoler, virksomheder og offentlige institutioner med at beskytte deres ejendele mod tyveri og brand. Det har vi gjort siden 1985.

I mere end 35 år har vi udviklet sikringsløsninger af højeste kvalitet. Vores tyverimærkning bliver stadig produceret i Brabrand, og vores egne SG sikringsskabe bliver produceret i Skandinavien.

Ingen fortjener at få deres arbejdsdag ødelagt på grund af et indbrud eller en brand

– Brian V. Nielsen, adm. direktør

Kontakt os

Hvad vores kunder siger

Ringkøbing-Skjern Kommunes samarbejde med SafeGroup går tilbage til kommunesammenlægningen i 2007. SafeGroup finder altid gode individuelle løsninger til den enkelte institutions udfordringer og er en meget professionel samarbejdspartner, som vi varmt kan anbefale. De udviser stor fleksibilitet, lige fra et behov opstår og til leveringen.

Lone Nielsen

Viden & Strategi, Ringkøbing-Skjern Kommune

Skabene har allerede hjulpet os med at nedbringe svindet, fordi hver computer har en fast plads. Vi er desuden glade for SafeGrops arbejde i forbindelse med levering og installering af skabene. De rette personer fik en god instruktion i skabenes funktion – og der blev endda ryddet pænt op og støvsuget.

Lars Højholdt Adamsen

Viceskoleleder, Tirsdalens Skole

Vi bruger SafeGroups tyverimærker til at mærke vores bærbare og stationære computere, projektorer, computerskærme og mobiltelefoner. Det er nemt at genbestille mærkerne med den fortløbende nummerserie, og det var også nemt at få skiftet mærkningen til vores nye navn og logo. Hos SafeGroup har vi gennem årene altid fået god og konstruktiv rådgivning.

Bjarne Langkilde

It-admin, Verdo

kragelundskolen logo
aarhus kommune logo
dsb logo
nne logo
verdo logo
cbs logo

Vi går ind for kvalitet, når det kommer til tyveri- og brandsikring

Sikringsskabet skal ikke kunne åbnes med en “rød pølse”. Computerskabet skal være godkendt og komme med en garanti. Og mærkningen skal ikke kunne fjernes med en vådserviet.

Vores kunder fortjener bedre end det.

Derfor har vi i mere end tre årtier haft egenproduktion af al vores tyverimærkning og udviklet vores helt egne sikringsskabe. Når du investerer i et produkt fra SafeGroup, skal du nemlig kunne stole på kvaliteten.

Kontakt os
tekniker fra SafeGroup

Personlig rådgivning i øjenhøjde med dig

Vores erfarne sikringskonsulenter sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige sikringsløsning.

+45 86 27 37 44 info@safegroup.dk Kontakt os
Søren fra SafeGroup
01

Skriv eller ring til os for personlig rådgivning

02

Modtag din individuelle og praktiske sikringsløsning

03

Oplev en tryggere hverdag med mere arbejdsro

Lad os hjælpe dig med at undgå tyveri og brand

Vi sidder altid klar til at rådgive dig om, hvordan du forebygger tyveri og brand på telefon eller mail. Foretrækker du at bestille online? Så får du præcis de samme fordele, når du vælger en af vores effektive sikringsløsninger.

  • Sæt en stopper for tyveri og undgå brand
  • Hold bedre styr på tingene i hverdagen
  • Skab arbejdsro og oplev større tryghed
Kontakt os
sikkerhedsskab til værdigenstande