it-skab med elektronisk kodelås
SKU: 43044

SG LaptopSafe 32 computerskab

SG LaptopSafe er et forsikringsgodkendt computerskab til opbevaring og opladning af it-udstyr. Denne model har plads til 32 enheder.

  • Forebygger tyveri af it-udstyr på skoler og institutioner
  • Forsikringsgodkendt efter den svenske SSF3492-standard
  • Leveres som standard med FAS-lås samt 2 nøgler
  • Kan også leveres forberedt til RUKO-lås eller med kodelås
  • Med strøm til opladning, så computeren altid er klar til brug
  • Gør det nemt at holde orden på it-udstyret i hverdagen
Vælg lås

På lager

Support alle hverdage

Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 8.00 – 16.00 (fre. til 15.00)

2 – 5 dages leveringstid

Gælder for lagervarer og andre standardydelser

Kunderabatter

Opret en gratis brugerkonto og opnå kunderabatter

Sikker handel

Sikker betaling med kreditkort eller faktura

Er du i tvivl om noget?

Så kontakt Brian i dag. Han er sikringskonsulent med mere end 20 års erfaring inden for tyveri- og brandsikring. Han sidder klar til at svare på dine spørgsmål på telefon eller mail.

Specifikationer
Godkendelse

SSF 3492

Kapacitet

32 enheder

Standardfarve

RAL7016 (kabinet), RAL7040 (døre)

Udvendige mål (HxBxD)

1900x575x500 mm

Indvendige mål (HxBxD)

1892x547x430 mm

Lysåbning

1770×450 mm

Vægt

225 kg

Konstruktion

4 mm stålplade

Standardlås

springsikker Mauer pengeskabslås

Beskrivelse

Godkendt computerskab i fire størrelser

SG LaptopSafe er en serie af godkendte computerskabe i fire størrelser. Skabene er udviklet i tæt samarbejde med it-vejledere på skoler og sikringsansvarlige i danske kommuner.

LaptopSafe er en tyverisikker og praktisk måde at opbevare bærbare computere og tablets på. Med nem opladning er it-udstyret altid klart til brug og let at lægge på plads for elever eller medarbejdere.

Det giver større tryghed i hverdagen og sikrer, at der altid er styr på tingene.

 

Computerskabe med fleksibel og funktionel indretning

Uanset hvilken størrelse skab du vælger, er det muligt at indrette det præcist, så det passer til jeres behov. Således kan afstanden mellem og antallet af hylder tilpasses, så det passer til størrelsen på de computere eller tablets, I ønsker at opbevare i skabene.

Hylderne kan desuden indrettes med særlige laptopbøjler, der gør det muligt at opbevare computere og tablets lodret. Derved udnyttes hyldepladsen optimalt.

Skabet kan også udstyres med LED-belysning, ventilation og strømskinner, så det er nemt at finde rundt i skabet, samt muligt at oplade it-udstyret, mens det opbevares i skabet. Så er det altid klar til brug i undervisningen, og det sparer elever og undervisere for unødig tid med at skulle oplade iPads og laptops.

 

Forsikringsgodkendte computerskabe

SG LaptopSafe-serien er godkendt efter samme standard som andre sikkerhedsskabe (SSF3492). Denne standard anerkendes af Forsikring & Pension. Vær dog opmærksom på, at hvis der isættes en ventilator, en SALTO-lås eller låsekasse forberedt til RUKO, bortfalder forsikringsgodkendelsen.

Alle skabe i LaptopSafe-serien er som standard udstyret med en springsikret pengeskabslås, samt en sikkerhedsplade, der forhindrer en indbrudstyv i at ødelægge låsen med en boremaskine eller slagværktøj.

Det springsikrede låsesystem får LaptopSafe-skabet til at gå i baglås, hvis indbrudstyven forsøger at omgå låsesystemet. Alle sikringsskabe bør dog stadig boltes fast til en fast bygningsdel som en væg eller gulvet. Det forhindrer, at skabene kan transporteres væk på f.eks. en palleløfter.

 

Stationært skab gør hverdagen nemmere

Eftersom SG computerskabene er stationære, kan de placeres i umiddelbar nærhed af undervisningslokalerne. Det gør hverdagen nem og praktisk, fordi elever og lærere ikke skal gå langt for at hente det udstyr, de skal bruge.