SKU: 29013

ProMark tyverimærkning

FlexMark tyverimærkning er bøjelig og så ultratynd, at den er “pilsikker”. Nem at montere på krumme overflader, hvor andre mærkningstyper ikke kan anvendes.

  • Forebygger tyveri, men fungerer også som branding
  • Ultratynd folie, der er vanskelig at fjerne for “pilfingre”
  • Særligt velegnet til brug på uddannelsesinstitutioner
  • Med fortløbende numre for nemmere asset management
  • Inklusive UV-lim, der hjælper med at forhindre hæleri
Vedhæft dit logo her

Fra DKK 1.695,00 ekskl. moms

Support alle hverdage

Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 8.00 – 16.00 (fre. til 15.00)

2 – 5 dages leveringstid

Gælder for lagervarer og andre standardydelser

Kunderabatter

Opret en gratis brugerkonto og opnå kunderabatter

Sikker handel

Sikker betaling med kreditkort eller faktura

Er du i tvivl om noget?

Så kontakt Brian i dag. Han er sikringskonsulent med mere end 20 års erfaring inden for tyveri- og brandsikring. Han sidder klar til at svare på dine spørgsmål på telefon eller mail.

Specifikationer
Anvendelse

it-udstyr, mobiltelefoner, inventar og elektronik

Mærkningstype

hæftende

Størrelse (mm)

XS: 10×30, S: 15×35, M: 18×55, L: 25×50

Antal

50, 100, 250, 500

Farve

Pantone-farver

Løbenummer

efter ønske

Stregkode/QR-kode

efter ønske

Tilbehør

vejledning, monteringsskabeloner, forbrugsstoffer

Beskrivelse

Ultratynd og fleksibel tyverimærkning

ProMark tyverimærkning er en ultratynd og alsidig løsning til brug på IT-udstyr i skolen samt til værdier, der kræver en ”pilsikker” mærkning. På grund af speciallimen ”svejser” ProMark sig nærmest ned i overfladen, og det gør den meget vanskelig at fjerne for både almindelige ”pilfingre” samt for en indbrudstyv.

Tyven vil samtidig beskadige udstyrets overflade, hvis han forsøger at fjerne det ved brug af værktøj. Derved bliver udstyret langt sværere at sælge og langt mindre attraktivt at stjæle.

 

Særligt god til mærkning af IT-udstyr på skoler

Fordi ProMark tyverimærkningen er så tynd og bøjelig, kan denne type mærkning monteres på overflader, der ikke er helt plane. Mærket er nemlig særdeles fleksibelt og kan på det nærmeste smyge sig om det mærkede, f.eks. en buet overflade.

Dette giver mulighed for at tyverimærke emner, som det ellers er vanskeligt at mærke med mere traditionelle tyverimærker som f.eks. iMark og ToolMark.

Det tynde mærkningstype gør udstyret langt mere ”pilsikkert” for elever og tyveknægte, og samtidig sidder det ikke i vejen, når tabletten eller computeren er i brug. Den tynde folie stikker nemlig stort set ikke op over overfladen på den mærkede genstand, så snart den hurtigtørrende lim er tørret op.

Udover den ”pilsikre” effekt sender ProMark tyverimærkning også et tydeligt signal om, at I passer godt på jeres ting. Det kan være med til at forhindre, at udstyret bliver stjålet. Samtidig gør det eleverne mere opmærksomme på også at behandle udstyret ordentligt, så det kan holde til mange års brug.

 

Hold styr på tingene i hverdagen

Med tydeligt logo og kontaktinformationer er der aldrig tvivl om, hvem der ejer udstyret, og at der skal passes godt på det. Men ProMark tyverimærkning kan også hjælpe med at gøre hverdagen nemmere på andre måder.

Med løbenumre eller stregkoder er det nemlig let at holde styr på tingene, hvor de hører til eller hvem der har lånt dem. F.eks. kan der laves et nummersystem, så hver tablet eller computer hører til i et specifikt computerskab eller lokale.

Det sikrer, at der aldrig er tvivl om, hvor udstyret befinder sig eller hører hjemme. Samtidig gør mærkningen det også nemt at få registreret oplysninger omkring vedligehold, opdatering og udlån i jeres system.

Når der er styr på, hvem der ejer udstyret og hvor det hører til, er der også langt mindre risiko for at miste tabletten eller den bærbare computer. Det sikrer, at din institution eller virksomhed ikke skal bruge ressourcer på at erstatte mistet eller stjålet udstyr i tide og utide. Og det gør hverdagen meget nemmere at overskue.