advarselsskilte på hoveddør i virksomhed

Advarselsskilte: Derfor skal du skilte med tyverisikringen

Når tyverimærkningen er på plads og alle computere er opbevaret sikkert, glemmer mange det allersidste, men vigtige skridt: advarselsskilte. Uden advarselsmærkater kan du nemlig øge risikoen for indbrud og tyveri markant. Læs meget mere om, hvorfor du altid bør skilte med tyverisikringen herunder (og se vores nye advarselsskilte i A5-størrelse).

Hvad er et “advarselsskilt” overhovedet?

Advarselsskilte og advarselsmærkater er dobbeltsiddede klistermærker, som monteres på døre og vinduer for at advare potentielle indbrudstyve om, at det ikke kan betale sig at begå indbrud.

Advarselsskilte fås i flere forskellige varianter. F.eks. kan man få mærkater som advarer om, at der er alarm eller video-overvågning i bygningen, samt mærkater, der fortæller at virksomhedens værdier er tyverimærkede.

Advarselsmærkater er et essentielt supplement til tyverimærkning og brug af sikkerhedsskabe, fordi skiltningen virker præventivt imod tyveri og indbrud. Uden advarselsskilte ved tyven nemlig ikke, at han lige så godt kan lade være med at begå indbrud. Læs mere om, hvorfor det er særligt vigtigt i næste afsnit.

nye advarselsskilte i A5 fra SafeGroup
Advarselsskilte, der fortæller tyven, at alt it-udstyr er video-overvåget og opbevares aflåst.

 Derfor afskrækker advarselsskilte tyven

Indbrudstyven er ikke interesseret i at spilde tiden på et indbrud, der ikke giver et godt udbytte. Hver gang han begår et indbrud, løber han nemlig en stor risiko. For indbrudstyven kan risikoen dog opvejes af det udbytte, han kan opnå, når han sælger computerne eller andre stjålne værdier videre.

Tyveri- og indbrudssikring handler nemlig om at gøre det så vanskeligt som muligt for tyven at udføre sit hverv. Hvis han allerede før indbruddet kan se, at de ting han er ude efter er opbevaret i aflåste computerskabe, eller at der er alarm og vagtservice på stedet, vil han ofte opgive, før han overhovedet er kommet i gang.

Det er simpelthen for besværligt. Og han får for lidt ud af indbruddet i forhold til den risiko, han løber.

Hvis tyven til gengæld ikke kan se, at skolens bærbare computere er låst forsvarligt inde i et sikkerhedsskab, tager han ofte chancen. Derfor er advarselsskilte, som tydeligt signalerer, at et indbrud ikke kan betale sig, et must for enhver institution og virksomhed, der vil undgå indbrud.

 

Nyhed: advarselsskilte i A5-størrelse

Fordi den præventive tyverisikring er så vigtig, har vi udviklet nye og større advarselsmærkater, som fortæller potentielle indbrudstyve, at alt it-udstyr på stedet er sikret og aflåst. Advarselsmærkaterne fås også i de originale udgaver, som kan monteres på døre og vinduer eller i sammenhæng med tyverimærkning.

De bedste råd i forbindelse med brug af advarselsmærkater er at opsætte dem på alle døre og vinduer, så tyven ikke er i tvivl om, at indbruddet vil blive besværligt.

Andre tiltag, der kan sikre arbejdspladsens værdier, et pålideligt alarmsystem samt at låse computere og andet værdifuldt udstyr inde, når arbejdsdagen er omme, allerhelst i et fastboltet sikkerhedsskab.

Bestil dine advarselsskilte i dag